Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt dan het beste contact opnemen per email. Ik probeer natuurlijk zo snel mogelijk antwoord te geven!

 

Email - ponymotelnl@gmail.com
Instagram - https://www.instagram.com/ponymotel/
Facebook - www.facebook.com/ponymotel

KvK: 65867424
Btw: NL 158654791B01

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bestellen en betalen

Je kunt kiezen voor betaling d.m.v overschrijving op rekeningnummer NL41 RABO 0312021836 ten name van Pony Motel te Venlo. Je bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 7 werkdagen verzonden. Betaling met IDEAL, Paypal of creditcard is ook mogelijk.

Verzenden en verzendkosten

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling binnen 7 werkdagen verzonden. Voor producten die in opdracht worden gemaakt, geldt een levertijd van 2 a 3 weken. Aan de leveringsplicht van Pony Motel is voldaan wanneer de bestelling is verzonden. De verzendkosten zijn voor de koper. Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden als cadeau verpakt en verzonden met een track & Trace nummer. Pony Motel is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gesneuvelde pakketjes.

Verzendkosten:

Nederland: 4,95
Europa: 9,95

Wereld: 14,95

Alle pakketten worden verzonden met een track & trace Code. Mocht je graag gebruik willen maken van verzekerde verzendig neem dan contact met me op.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.  

Ruilen

We willen graag dat je blij bent met je aankoop! Zo niet dan kan deze binnen 7 dagen geruild worden, maar neem voor terugzenden altijd eerst contact op met Pony Motel. Verzendkosten voor retouren zijn voor kosten van de koper. Producten worden alleen teruggenomen indien ze in de originele verpakking en in onberispelijke staat teruggestuurd worden. Is dit niet het geval, dan is retour zenden niet mogelijk. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd.

Let op: Alles wat op verzoek is gemaakt is maatwerk en kan niet geruild worden.

Gebruik

Alle items zijn getest. Toch is het raadzaam om producten voor kinderen alleen te gebruiken onder toezicht. Het gebruik van producten van Pony Motel is geheel op eigen risico. De met de hand geschilderde patronen zijn waterdicht en kunnen dus tegen een regenbui. Het is wel raadzaam om de tas regelmatig in te spuiten met een beschermende spray. De tassen kunnen voorzichtig gereinigd worden met een vochtige doek of een babydoekje.

Overeenkomst

Een overeenkomst tussen Pony Motel en een klant komt tot stand nadat een bestelling geplaatst is. Pony Motel behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een bestelling of opdracht te weigeren.  

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen en foto’s op de website van Pony Motel gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.  

Overmacht

Pony Motel is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen, bijvoorbeeld ziekte, transportproblemen en storingen in het internet en emailverkeer.  

Geschillen

Alle geschillen van Pony Motel met de verkoper worden beheerst door het Nederlands Recht, waarop deze algemene voorwaarden als aanvulling, en voor zover bepalingen van dwingend karakter zich daar niet tegen verzetten, als afwijking gelden.  

Wijziging van de voorwaarden

Pony Motel is bevoegd wijzigingen in deze voorwaarden aan te brengen. Deze wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreden. Pony Motel zal de gewijzigde voorwaarden tijdig aan de koper bekend maken.

 

 

© 2016 - 2023 Ponymotel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel